Babymat · Fra 4 mnd

Gulrøtter, epler og pastinakk

eple_pastinakk_gulrotSøt og god mos med mild smak som passer for de aller minste. Frys den gjerne i isterningsbrett og ha den i babyens favorittgrøt for å introdusere nye smaker. For en mildere smak på mosen kan du blande inn litt usaltet smør og morsmelk eller morsmelkerstatning ved servering.

1 pastinakk
3 gulrøtter
4 epler

Kutt pastinakk og gulrot i små terninger. Skrell eplet, fjern kjernehuset og del det i små terninger. Ha alt i en gryte, hell over vann så det akkurat dekker og kok opp. La det koke i 10-15 minutter eller til eplene begynner å gå i oppløsning. Mos i en blender til ønsket konsistens. Sil pureen hvis du ønsker en ekstra glatt konsistens.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s