Tips og råd

Stol på deg selv

amming_flaskematingMange opplever usikkerhet rundt amming, inkludert meg selv. Mammanett.no skriver i dag at helt grunnløs bekymring ofte forårsaker ammestopp. Jeg håper du tør å stole på deg selv og er sikker på at du kan gi det babyen trenger. Før jeg fikk mitt andre barn trålet jeg nettet for å lese meg opp om amming. Jeg lastet blant annet ned det amerikanske bladet Babies & Brestfeeding på iPaden og så filmer på ammehjelpen.no. Ikke ta det som et for stort nederlag dersom du ikke klarer å amme. Les om mine erfaringer med flaskemating her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s